Nový online nástroj Gas-Scout na vyhľadávanie plynu je dostupný na stránke Messer Tatragas. Vyberá najvhodnejší a najúčinnejší ochranný plyn pre rôzne úlohy zvárania a rezania na základe údajov od používateľa.

Spoločnosť Messer Tatragas podniká ďalšie kroky smerom k digitalizácii a automatizácii, a v súčasnosti uvádza na trh nový online nástroj Gas Scout, ktorý uľahčí každodennú prácu remeselníkov a domácich majstrov, pokiaľ ide o zváracie plyny. Existuje totiž široká ponuka rôznych ochranných plynov pre každý materiál a každé použitie. Zistiť, ktorý plyn je najvhodnejší pre konkrétny projekt, si kedysi vyžadovalo rozsiahly a časovo náročný výskum.

Nástroj Gas-Scout, vyhľadávač zváracích plynov, teraz úplne odbremeňuje používateľa. Na základe individuálnych vstupných údajov používateľa určí optimálny zvárací plyn s prihliadnutím na všetky relevantné parametre - stlačením tlačidla a to v priebehu niekoľkých sekúnd. Gas-Scout je veľmi praktický nástroj najmä pre kutilov a domácich majstrov, ktorí občas potrebujú zvárať iné materiály, keď treba nájsť optimálnu a efektívnejšiu alternatívu k bežnému argónu na zváranie a rezanie.

Na doplnenie služieb na webovej stránke Messer dostanú používatelia ďalšie užitočné dokumenty k príslušným návrhom, ako sú videá o nastavení množstva ochranného plynu alebo brožúry pre zváracie pozície. 
Táto nová ponuka však nič nemení na skutočnosti, že Messer Tatragas vždy uprednostňuje osobné poradenstvo.

Messer_GasScout

 

 

MÁTE OTÁZKU? KONTAKTUJTE NÁS!

Messer Tatragas dodáva plyny zákazníkom z odvetvia automotive, výroby skla, potravinárskych technológií, strojárstva, medicíny, metalurgie, výroby ocele a spracovania kovov. Jedná sa o kompletné portfólio priemyselných a špeciálnych plynov ako aj plynov pre potravinársky priemysel, či medicinálnych plynov.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať vyplnením nižšie uvedeného kontaktného formulára.

Súvisiace články

Prihlásiť sa k odberu nášho blogu

Chcete pravidelne dostávať aktuality o našich blogových príspevkoch, novinkách a odborných článkoch o plynoch? Vyžiadajte si náš newsletter ešte dnes!